Mærk de eksklusive indiske kvalitetstekstiler på mode og boliginteriørmesse i København

Den 7.-8. november 2022 slår 30 velrenommerede indiske tekstilproducenter dørene op til tekstilmessen Indian - Danish Meet on Fashion & Home Décor, hvor danske producenter og detailvirksomheder kan besøge økologiske og certificerede indiske producenter af kvalitetstekstiler til mode og bolig på The Plant i København.

Handloom Export Promotion Council og Apparel Export Promotion Council under det indiske tekstilministerium præsenterer, i samarbejde med den indiske ambassade i Danmark, en række håndplukkede indiske producenter til en eksklusiv messe, hvor danske producenter og detailvirksomheder kan møde indiske producenter af certificerede tekstiler af høj kvalitet. Formålet med den messen er at fremvise indisk tekstilhåndværk og give skandinaviske købere, designere og partnere mulighed for at opleve det bedste indenfor vævede tekstiler, helt tæt på.

Indiens tekstilindustri er landets næststørste industri målt på beskæftigelse, og sektoren spiller en meget vigtig rolle i landets økonomi. Tekstilindustrien i Indien eksporterer hovedsageligt metervarer, sengetøj, duge, toilet- og køkkenlinned, håndklæder, gardiner, pudebetræk, tæpper, gulvtæpper og beklædning. Tekstilprodukterne fra Indien eksporteres til hele verden.

På messen vil de indiske producenter inspirere til fremtidige samarbejder med skandinaviske importører og designvirksomheder – både hvad angår direkte import af færdige tekstilprodukter men også produktion af skandinavisk design i Indien.

”I Indien er der stærke traditioner for produktion af økologiske og bæredygtige kvalitetstekstiler. Samtidig ser vi, at den nordiske æstetik og betydningen af ​​miljøcertificeringer vinder frem blandt indiske producenter. Med denne messe ønsker vi at give skandinaviske virksomheder mulighed for at opleve de bedste produkter som vores indiske producenter kan tilbyde på helt tæt hold.” siger Shri N. Sreedhar, administrerende direktør for Handloom Export Promotion Council (HEPC).

Begge dage vil de 30 indiske udstillere vise både bredden og kvaliteten af ​​indisk tekstilhåndværk inden for bolig og beklædning. Messen er åben for alle interesserede erhvervsgæster.

Indian - Danish Meet on Fashion & Home Décor

Hvornår: d. 7.-8. november 2022

Åbningstider: 9.00 - 17.00

Sted: The Plant, Raffinaderivej 22, København S

Tilmelding og yderligere information om deltagelse:  handloom_fair2022@harbinger.dk