Medlemsfordele


Flere fordelsaftaler på vej

Dansk Detail arbejder lige nu på at få opdateret fordelsaftaler for medlemmerne. I vil løbende blive informeret - straks aftaler falder på plads.

Forsikring - Top Danmark

Vi har i samarbejde med Topdanmark udviklet en forsikringsaftale til dig.

Gennem dit medlemskab hos Dansk Detail og Men's Fashion World får du en række særlige fordele og rabatter, som Topdanmark gerne vil rådgive dig om.

International Express Transport - DHL

Med en eksklusiv samarbejdsaftale med DHL Express gennem Dansk Detail og Men's Fashion World er du sikret en kompetent rådgivning omkring dit transportbehov, konkurrencedygtige priser, som er skræddersyet detailhandlen samt klimaneutrale produkter og serviceydelser.

DHL kan også vejlede dig, hvis du ønsker at gå internationalt med din webshop. DHL har hjulpet tusindvis af webshops globalt - og vil også meget gerne hjælpe dig.

Endnu flere fordelsaftaler gennem Dansk Erhverv

I kraft af det samarbejde, der er indgået med Dansk Erhverv, kan medlemmer af Dansk Detail og Men's Fashion World benytte sig af endnu flere fordelsaftaler.
Se yderligere fordelsaftaler, som tilbydes gennem Dansk Erhverv, her.

Om fordelsaftaler

Som medlemsvirksomhed i Dansk Detail og Men's Fashion World har du mulighed for at bruge vores mange fordelsaftaler, der sikrer dig attraktive priser på en række services til butikken. Når vi indgår fordelsaftaler, sker det efter en omhyggelig udvælgelse, så intet er tilfældigt. Fordelsaftalerne indgås med partnere, der kan levere en høj kvalitet til attraktive priser.

Vores beregninger viser, at bruger man bare én af fordelsaftalerne, så er kontingentet ofte tilbagebetalt grundet de attraktive priser. Fordelsaftalerne kan kun benyttes af butikker, der er medlemmer af Dansk Detail og Men's Fashion World. I visse tilfælde modtager vi et formidlingshonorar fra vores fordelsaftalepartner.

Et eventuelt formidlingshonorar indgår i driften og bruges til at dække markedsførings- og driftsomkostningerne.

Vi håber, at du vil bruge fordelsaftalerne, og har du spørgsmål eller forslag til nye fordelsaftaler, så kontakt os på kdj@danskerhverv.dk