Bliv medlem i Dansk Detail

Medlemsskab

Vi tilbyder dig en bred palette af tilbud og rådgivning hos Dansk Detail. Vores rådgivning er ubegrænset. Har du spørgsmål til medlemsskabet, er du meget velkommen til at kontakte os på mail@dansk-detail.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vilkår

Ved at udfylde og indsende tilmeldingsformularen giver du samtykke til at Dansk Detail/Skobranchen.dk må fremsende nyhedsbreve indeholdende branchenyheder, nyt om jura den digitale udvikling og andre brancherelevante nyheder. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke enten ved at klikke på Afmelding nederst i mail eller ved at sende en mail til: mail@dansk-detail.dk
En gang om måneden fremsendes et nyhedsbrev med gode tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Kontingentet for medlemskab af Dansk Detail pr. år for 2020, ex. moms, er:

  • op til 8 ansatte, kr. 3.655 mellem 9-15 ansatte, kr. 7.306 og over 15 ansatte, kr. 14.644,-
  • pr. filialbutik, kr. 1.395,-
  • max. kontingent kr. 36.527,-
  • leverandører, kr. 3.655,-


Et medlemskab forudsætter indmeldelse af alle butikker, der ejes af samme ejer, selvom virksomhederne har forskellige CVR-nr. Dette gælder uanset, om butikkerne ejes af en selvstændig detailhandler, en kædevirksomhed, en leverandørvirksomhed eller drives på franchisebasis.

Kontingentet for medlemskab af Men's Fashion World (kun herretøj) pr. år, ex. moms er: 


  • op til 8 ansatte, kr. 3.655, mellem 9-15 ansatte, kr. 7.306 og over 15     ansatte, kr. 14.644,-
  • pr. filialbutik, kr. 1.395,-
  • max. kontingent kr. 36.527,-
  • leverandører, kr. 3.655,-MFW-medlemskabet dækker også et medlemskab i Dansk Detail. MFW tilbyder endvidere tilskud til bl.a. messerejser, studieture, udnævnelse af årets elev, fokus på herretøjsbranchen m.m. Et medlemskab forudsætter indmeldelse af alle butikker, der ejes af samme ejer, selvom virksomhederne har forskellige CVR-nr. Dette gælder uanset, om butikkerne ejes af en selvstændig detailhandler, en kædevirksomhed, en leverandørvirksomhed eller drives på franchisebasis.


Har kan du læse foreningens vedtægter: Vedtægter Dansk Detail